Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Κι όμως ισοπαλία.ΠΥΡΣΟΣ-Κοζάνη 1-1


Σε ένα μάτς που έπρεπε να λήξει 3-1 η Κοζάνη προηγήθηκε απο το πουθενά.Η ομάδα μας ισοφάρισε με τον Μπουτογιάννη και έπαιζε μονότερμα τους φιλοξενούμενους που κλέιστηκαν όλοι πίσω μέχρι το 95 και πήραν τελίκα το χ.Απίστευτη για μια ακόμη φορά η παρουσία του κόσμου που γέμισε το Δ.Α.Κ. ενω απαράδεκτη ήταν πάλι η παρουσία της αστυνομίας!Δυστυχώς η ομάδα μας μετα απο αυτό το χ μένει μακριά απο την κορυφή.

υγ1.Η πίκρα είναι μεγάλη.Πρέπει ομως να γεμίσουμε το γήπεδο και με την Βέροια την τετάρτη.

υγ2.Στην Κοζάνη θα έρθουμε διπλάσιοι απο το προπέρσινο παιχνίδι.Πάλι εντός θα πάιξουμε!

υγ4.Δεν ξενερώνουμε ποτέ

.

3 σχόλια:

  1. ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι πότε θα ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες;
    ........
    Ο Πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ, ο κ. Παπαϊωάννου, πήρε στην ομάδα τον κ. Μιχαλήτσο προφανώς γιατί είχε ως στόχο την άνοδο της ομάδας. Από την άλλη μεριά ο κ. Μιχαλήτσος ήρθε στον ΠΥΡΣΟ προφανώς γιατί καλοπληρώνεται. Ο στόχος της ανόδου μαθηματικά ακόμα δεν χάθηκε, αλλά ας μη γελιόμαστε πλέον ο στόχος έγινε αυτό που λέμε δύσκολα επιτεύξιμος.

    Η ομάδα μας δεν παίρνει αποτελέσματα, δεν παίζει μπάλα, δεν ξέρει να επιτίθεται, δεν έχει σταθερότητα, δεν φαίνεται να μπορεί να αλλάξει ριζικά, δεν πείθει, δύσκολα να γίνει το θαύμα. Αν ο στόχος χάθηκε γιατί κάποιοι (προπονητής και παίκτες) να συνεχίζουν να βρίσκονται στην ομάδα και να καλοπληρώνονται; Τη στιγμή μάλιστα που (και αυτό σημειώστε το), την άνοιξη που έρχεται με τη λήξη του πρωταθλήματος, η μη επίτευξη του στόχου της ομάδας μπορεί να οδηγήσει για πολλούς και διαφόρους λόγους στην εκ νέου διάλυση του ΠΥΡΣΟΥ ή στο να συμμετέχει του χρόνου στη Δ΄ Εθνική κατηγορία, γιατί αυτοί που μας οδηγούν σ΄ αυτό το αποτέλεσμα μένουν στην ομάδα; Πόση υπομονή να κάνει κανείς;

    Τι αντοχές πρέπει να έχει ο κ. Παπαϊωάννου; Η περιτονίτιδα, λένε οι γιατροί, θέλει χειρουργείο, γιατί αλλιώς ο ασθενής μαθηματικά θα τα «τινάξει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή